Pasjonat podróży, marketingu i rzemieślniczych marek żywności. Doradca turystyki kulinarnej. Ex-ambasador World Food Travel Association w Polsce. Serce i rozum bloga Taste Poland. Równie dobrze czuje się w namiocie na łące jak i ***** hotelu. Poszukuje smaków, dań i miejsc, które określają smak Polski.
3 komentarze
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną recenzję – Folwarku, jak i naszych produktów. Jest nam bardzo miło. Zapraszamy do nas ponownie i proszę przy następnej okazji koniecznie zaopatrzyć się w napój z hyćki (kwiat czarnego bzu) – idealnie wspomagający odporność podczas jesiennych deszczowych dni, wąsowski miód zebrany z drzew z najdłuższej alei lipowej w Wielkopolsce czy nasz barszcz na naturalnym zakwasie (wegański), który na ostatnich targach w Poznaniu Smaki Regionów zdobył złoty medal 🙂 Jest jeszcze kilka innych specjałów wartych spróbowania – zapraszamy! 🙂
Co do hyćki… jak byłem w lutym to nawet sugerowałem podbój hipsterskiej Warszawy… https://tastepoland.pl/2016/02/10/wasowo/ Potwierdzamy jest pycha, niestety jak wróciliśmy w w maju hyćki już nie było 🙁 Jak będziemy w okolicy na pewno wpadniemy. Pozdrowienia ze stolicy
[…] TEST-u-JEMY: Przetwory z Folwarku WĄSOWO […]